O nama

O sajtu Posao Beograd

Sajt PosaoBeogradRs nastao je kao potreba malim poslodavcima na području grada Beograda, a i šire da na lakši, jednostavniji, i štoje najbitnije isplativiji način dođu do svojih zaposlenih.

U vremenu kada je sve teže naći pravogi kvalitetnog zaposlenog, a potražnja je sve veća, imali smo za cilj potrebu pre svega malih poslodavaca da ne moraju da izdvajaju silne novce kako bi oglasili potrebu i pronašli radnike.

Takođe, u fokusu su nam i zaposleni i prava radnika, pa vodimo računa i o tome da se na sajtu oglašavaju isključivo fer i korektni poslodavci koji nisu eksploatatori radne snage, za ne fer uslove i cene rada.

Stim u vezi, imamo tim saradnika koji se i koji će se po potrebama zaoslenih baviti radinim pravom i uslovima rada, obavezama poslodavaca, rešavanjem sporova, i savetovanjem za napredak karijere svim zainteresovanim strankama.

Naš mejl za kontakt je otovoren za sve pojedince i kompanije koje žele da se uključe u kreiranju boljeg radnog okruženja i boljih radnika, pa zato stoji otovorenm poziv svima da nam se jave sa svojim predlozima, idejama, zahtevima i da udružno napravimo dobre rezultate

Pojdeinci su stručnjaci iz radnog prava, konsultanti za karijere, regruteri...i svi koji se bave nekom vrstom osbosobljavanja kandidatima za traženje zaposlenja, izbora zanimanja i kvalitetno predstavljanje budućim poslodavcima.